• Home
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle
  • Giveaways
  • Family Stories
  • About
  • Contact
  • Disclaimer

Review: Drink Collagen for Health & Beauty

Γεια σας beauties μου, 
τί κάνετε;


Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα προϊόν πολύ ξεχωριστό. Λέγεται Collagen Pro-active της εταιρείας Collagen Power, της οποίας η φιλοσοφία είναι πως όλοι μας έχουμε δικαίωμα σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, σε ουσιαστική εσωτερική και εξωτερική υγεία και ευεξία.

Παρότι είναι νέο προϊόν για την Ελλάδα, στην Ιαπωνία και την Άπω Ανατολή το πόσιμο κολλαγόνο ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια μπουκάλια ετησίως!

Το κολλαγόνο είναι ένα συστατικό το οποίο μας βοηθά σε πολλούς τομείς. Αποτελεί μία πρωτεΐνη κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα, την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων, των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Από την ηλικία των 25 ετών και μετά τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας μειώνονται. 


Βελτιώνει την υγρασία, την απαλότητα, την ελαστικότητα του δέρματος και την ποιότητα του δέρματος, ενώ δυναμώνουν μαλλιά και νύχια. Βοηθάει επίσης στα αρθριτικά προβλήματα, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγο καταπόνησης του οργανισμού από υπερβολική άσκηση είτε λόγω παντελής έλλειψης άσκησης. 

Επίσης, θέλω να σας πω ότι όσο περισσότερο κολλαγόνο διαθέτει ένας οργανισμός, τόσο περισσότερο βάρος και λίπος χάνει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Βγαίνει σε 2 γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.
Εγώ πίνω καθημερινά το προϊόν αυτό από τις 15 Φεβρουαρίου (στη γεύση φράουλα). Μαζί με εμένα ξεκίνησε το προϊόν αυτό και η μαμά μου για να σας παρουσιάσω τα οφέλη του και πως βοηθάει και σε μεγαλύτερες ηλικίες (λεμόνι για τη μαμά).

Αυτό που θέλω να σας πω αρχικά, πριν σας μιλήσω αναλυτικά για την εμπειρία μας με το Collagen Pro-active, είναι ότι παρόλο που διάβασα πολλές εμπειρίες χιλιάδων καταναλωτών στη σελίδα της εταιρείας αλλά και στη σελίδα τους στο facebook εδώ, εάν δε δοκίμαζα και δεν έβλεπα τα αποτελέσματα σε εμένα την ίδια αλλά και στη μαμά μου, δε θα το πίστευα... 

Αθλητές, γυμναστές αλλά και διάσημοι στην Ελλάδα εμπιστεύονται και πίνουν ανελλιπώς πόσιμο κολλαγόνο.
 Ιατροί, φαρμακοποιοί αλλά και διατροφολόγοι, εγγυώνται πόσο καλό μπορεί να κάνει στον οργανισμό μας.

Και πριν μοιραστούμε την εμπειρία μας μαζί σας μαμά & κόρη, δείτε αυτό το βιντεάκι


Ας ξεκινήσουμε από εμένα: 
Ένα θα σας πω... δε σπάνε πια τα νύχια μου. Έχουν γίνει πολύ-πολύ σκληρά. Τα έπιανα και δεν το πίστευα. Με τα μαλλιά μου, η αλλαγή που διέκρινα ήταν ότι ενώ χτενιζόμουν έβλεπα ότι έπεφταν ελάχιστες τρίχες σε σχέση με πριν! Επίσης, ένιωθα μια ζωηράδα και μία ενέργεια φοβερή, κι αυτό οφείλεται πιστεύω στο ότι ένιωθα το σώμα μου πιο "ελεύθερο", τους μυς λιγότερο σφιγμένους. Κάνω γυμναστική πολύ πιο άνετη, νιώθω το σώμα μου και τις κλειδώσεις ελεύθερες. Σε αυτό το κομμάτι, να προσθέσω ότι νιώθω ότι βοήθησε και το μεταβολισμό μου (κρατάτε μυστικό; αυτό, με χαροποίησε ιδιαίτερα!). Θα το χρησιμοποιώ και στο μέλλον, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.


Και η εμπειρία της μαμάς μου με το Collagen Pro-active:
Εγώ αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τα νύχια μου. Ήταν ταλαιπωρημένα, έσπαγαν συνεχώς σε σημείο να υποφέρω πραγματικά. Αυτή τη στιγμή, τα νύχια μου είναι "πέτρα"! Ένα άλλο κομμάτι, στο οποίο έχω σοβαρό πρόβλημα εδώ και χρόνια είναι ο αυχένας μου. Έχω πόνους και σε ένα σημείο από τη δεξιά πλευρά ένιωθα πιασμένη συνεχώς, δε μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου. Λοιπόν, αυτό το πρόβλημα ΔΕΝ το έχω πια! Δε νιώθω κανένα σφίξιμο πια στον αυχένα μου. Και αυτό με έκανε να πιστέψω και να νιώσω ότι το πόσιμο κολλαγόνο που έπινα, είναι κάτι πραγματικά καλό. Ακόμη, στα γόνατα & στους αγκώνες αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι πιο ευλύγιστη. Όσο για το πρόσωπο και το σώμα, όσον αφορά την επιδερμίδα, αισθάνομαι ότι μέρα με τη μέρα γίνεται η επιδερμίδα μου βελούδινη. Ένιωσα το μεταβολισμό μου να δουλεύει. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι η ποιότητα ύπνου μου καλύτερη, κοιμάμαι πιο εύκολα και πιο ελαφριά. Έχω καλύτερο ύπνο ποιοτικά! Δε θα σταματήσω να το παίρνω. Αξίζει τα λεφτά του, με το παραπάνω. Γιατί νιώθω ότι βελτιώνει την υγεία μου. 

Επίσης, κάτι που θα ήθελα να σας πω ! Υπάρχει ένας διαγωνισμός που κάνει η εταιρεία για εσάς και μπορείτε να συμμετάσχετε εώς και τις 19 Μαρτίου! Μην το χάσετε, πάρτε μέρος εδώ!!!

Αυτή ήταν η εμπειρία μου με 
το πόσιμο κολλαγόνο
από την 
Collagen Power ! 

Ως το επόμενο post,
φιλιά πολλά - πολλά !!!
Νίκη

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ την Collagen Power για την ευκαιρία δοκιμής γιατί πραγματικά είναι κάτι που θα το συνεχίσω και στο μέλλον.
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

Copyright © by Beauty Tips by Niki. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design