• Home
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle
  • Giveaways
  • Family Stories
  • About
  • Contact
  • Disclaimer

Βιβλίο "Το τανγκό της ψυχής μου" Από Νεφέλη Π.Ζ. & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Καλημέρα ομορφιές μου.
Καλή εβδομάδα.

Ξέρω ότι  η Δευτέρα είναι λίγο... κάπως. όμως γιατί είμαι εγώ εδώ; Για να σας φτιάξω τη διάθεση με ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό post για εμένα. Νομίζω πως όλες και όλοι συμφωνούμε πως ένα βιβλίο... είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο. Και φυσικά, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Από τα παιδικά/εφηβικά μου διαβάζω λαίμαργα λογοτεχνία. Μα πόσα ταξίδια μπορεί να σε πάει ένα βιβλίο; Πόσα συναισθήματα να σου γεννήσει ή να σου ξυπνήσει; Πόσο μπορεί να ξυπνήσει άραγε τη φαντασία σου και πόσες εικόνες μπορεί να σου δημιουργήσει... ; 


Σήμερα, θα σας μιλήσω για τη φίλη μου τη Νεφέλη. Τη Νεφέλη τη γνωρίζω περίπου 10 χρόνια. Είναι συγγραφέας. Και φαίνεται. Το καταλαβαίνεις στον τρόπο που σου απαντάει για το κάθε τι... Η Νεφέλη  λέει αυθόρμητα πράγματα που αφήνουν ιστορία. Ατάκες που δεν ξεχνάς ποτέ και ενίοτε... σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα.

Να σας συστήσω λοιπόν... τη Νεφέλη!


Βιογραφικό
Η Νεφέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1973 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.  Γράφει από όταν θυμάται τον εαυτό της. Έχει λάβει μέρος σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και αρκετά διηγήματά της είναι δημοσιευμένα σε διάφορους ιστοχώρους. Αρθρογραφεί εκτός από το προσωπικό της μπλοκ σε τρία ακόμη ηλεκτρονικά περιοδικά το  CityMag_online magazine το epirusinfo.com & το Double Magazine.
"Το τανγκό της ψυχής μου" είναι το πρώτο της βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ.
Συνταξιδιώτες της οι λέξεις, μαζί τους πορεύεται στο ταξίδι της ζωής. Εκείνες της δείχνουν το δρόμο, εκείνες της αποκαλύπτουν συναισθήματα, κάθε φορά που στριμώχνονται στο μυαλό της, στη καρδιά της, στο είναι της. Με εκείνες έχει μια χρόνια γλυκιά πάλη που ανάμεσα σε εκείνες και αυτή νικητής ή ηττημένος δεν υπάρχει.
Είναι ερωτευμένη με την συγγραφή και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, μετά την οικογένειά της, το αφιερώνει σε αυτήν.
Ασχολείται επίσης ερασιτεχνικά αλλά δίνοντας τον καλύτερο της ευατό, με το ραδιόφωνο, την φωτογραφία και το χορό.

http://nefeli-pz.webnode.gr
http://o-kosmos-ths-nefelis.pblogs.gr

Το τανγκό της ψυχής μου. Μα πόσο όμορφος τίτλος για ένα βιβλίο; Ένα βιβλίο που ολόκληρο, αλλά ειδικά η αφιέρωσή του από τη Νεφέλη για 'μένα, με σκλάβωσε, κυριολεκτικά. Νεφέλη μου, ευχαριστώ! Πάνω από όλα γιατί δίνεις την ευκαιρία σε μια αναγνώστρια του blog μου να διαβάσει το βιβλίο σου.


Μην φοβηθείς να χορέψεις το τανγκό της δικής σου ψυχής. 
Μόνο έτσι θα έχεις κάνει το χρέος σου απέναντί της.
 Σκοπός ένας...Να μην χαθεί η ψυχή στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
 Μην ξεχνάς...Να είσαι Άνθρωπος!
 Στη ζωή πορεύεσαι πάντα με τον αριθμό δύο. Αγάπη-μίσος, χαμόγελο-δάκρυ, φως-σκοτάδι, ζωή-θάνατος, ψυχή-σώμα. Το ενδιάμεσο είναι απλά η ύλη της ύπαρξής σου, που προσπαθεί να ισορροπήσει την αντίφαση. Αν καταφέρεις να δεις την ουσία μέσα από τις δυάδες τότε θα έχεις την ευλογία να λέγεσαι άνθρωπος.
Ενα μεγάλο ταξίδι προς την αυτογνωσία είναι το βιβλίο της Νεφέλης με μικρά μικρά διαμαντάκια που συνθέτουν το κόσμημα της ψυχής της. Της ψυχής της που τολμάει να μας την παρουσιάσει ξεγυμνωμένη όπως ακριβώς είναι βοηθώντας τον κάθε ένα από εμάς να κάνει το ίδιο ταξίδι.


Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και "Το τανγκό της ψυχής μου"  θα γίνει δικό σου και θα σε πάει ένα μαγικό ταξίδι... 


Οι όροι συμμετοχής είναι: (οι 3 πρώτοι υποχρεωτικοί)
1. Να είστε μέλη στο blog μου. Μπορείτε να γίνετε πατώντας πάνω δεξιά "Γίνε μέλος αυτού του ιστότοπου"
2. Να πατήσετε like στη σελίδα μου στο Facebook εδώ
3. Να πατήσετε like στη σελίδα της Νεφέλης στο facebook εδώ
4. Να κοινοποιήσεις το διαγωνισμό στο facebook σου.
5. Να μου αφήσεις ένα σχόλιο εδώ... Με το gfc (το όνομα με το οποίο έγινες μέλος στο blog), το e mail σου, το όνομά σου στο facebook και να μου αναφέρεις τι σημαίνει για 'σένα η ανάγνωση ενός βιβλίου.Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν ακολουθήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 22.6.2013 και η ανακοίνωση της/του τυχερής/ού νικήτριας/ή θα γίνει εντός 48 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Θα πρέπει η νικήτρια/ο νικητής να έρθει σε επικοινωνίας μαζί μου εντός 48 ωρών αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του random.org και θα επικοινωνήσω με τη νικήτρια/το νικητή μέσω e-mail. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα. 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Φιλιά πολλά!
Νίκη

P.S. ...Και αυτό θα περάσει! by Νefeli Pz. 
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

Copyright © by Beauty Tips by Niki. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design