• Home
  • Beauty
  • Fashion
  • Lifestyle
  • Giveaways
  • Family Stories
  • About
  • Contact
  • Disclaimer

Προϊόντα που δε θα αγόραζα (ξανά) Part 1 !

Kαλησπέρα ομορφιές μου, τι κάνετε; 
Ο καιρός εδώ στη Θεσσαλονίκη ηλιόλουστος σήμερα, ελπίζω και σε όλες τις πόλεις να ήταν εξίσου καλός και να κάνατε πολλές πολλές βόλτες. Σας έχω ετοιμάσει μια σειρά από posts, αλλά κατά δική σας προτίμηση, θα ξεκινήσω με τα προϊόντα που δε θα αγόραζα. Είτε ξανά, είτε ως πρώτη φορά, εφόσον τυγχάνει κάποια την πρώτη φορά να μου τα έστειλαν προς δοκιμή. 


Μιας και είναι η πρώτη φορά γα αυτό το post για εμένα, τα προϊόντα που δε θα αγόραζα ξανά, είτε τα έχω δώσει, είτε τα έχω πετάξει, οπότε θα σας βάλω ενδεικτικές φωτογραφίες και αν δω ότι σας αρέσουν αυτά τα posts, στα επόμενα θα σας έχω σίγουρα φωτογραφίες για να δείτε απόδοση, υφή και λοιπές λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος, όταν αυτό είναι εφικτό. Για κάποια θα σας έχω δικές μου φωτογραφίες, μιας και σας έχω κάνει Review ενδεχομένως ήδη για αυτά τα προϊόντα.

Να ξεκαθαρίσω πριν ξεκινήσω πως όπως όλες γνωρίζετε ήδη, δεν "κάθεται" ένα προϊόν το ίδιο σε όλες μας. Έχω ακούσει τα καλύτερα για προϊόντα που σε εμένα δεν έστρωσαν με τίποτα. Και αντίστοιχα έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για προϊόν που για εμένα ήταν πάρα πολύ καλό.

Πρώτο προϊόν, που θεωρώ πολύ βαρύ για οποιοδήποτε τύπο μαλλιών, είναι η Λακ Jean Iver. Μόνο αν θέλεις να πετύχεις το εντελώς "στημένο" και κοκαλωμένο θα μείνεις ευχαριστημένη. Πραγματικά, τη θεωρώ καταστροφική θα έλεγα για το μαλλί, πολύ πολύ βαρύ προϊόν.


Δεύτερο προϊόν, για το οποίο είχα ακούσει όλο το Καλοκαίρι να την εκθειάζουν όλοι, και είπα σαν παιδάκι κι εγώ, να τη δοκιμάσω, είναι η μάσκαρα Miss Manga από L'oreal. Έχοντας υπάρξει ευχαριστημένη σχεδόν πάντα από τα προϊόντα L'oreal, απογοητεύτηκα. Στις δικές μου βλεφαρίδες, κολλούσε. Και σαν μην έφτανε αυτό, τις κατέβαζε. Τη χρησιμοποίησα στη μαύρη απόχρωση. Πραγματικά, με απογοήτευσε τόσο που δεν τη χρησιμοποίησα πάνω από 2 φορές. 


Ένα προϊόν που με απασχόλησε αυτές τις μέρες, ήταν η αναζήτηση ξηρού σαμπουάν. Το αρνητικό, είναι πως έχουν λίγες εταιρείες. Το θετικό είναι πως βρήκα το καλύτερο αλλά θα σου μιλήσω για αυτό σε άλλο post (Girlz Only). Το αρνητικό είναι το ξηρό σαμπουάν της εταιρείας Klorane, πολλά πολλά όμως, λευκά κομμάτια δημιουργεί. Το ίδιο και το ξηρό σαμπουάν από τη Syoss. Θεωρώ, και τα δύο, με όλο το σεβασμό στις εταιρείες αλλά και την αγάπη μου στο να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πεταμένα λεφτά.


Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ... Μια πονεμένη ιστορία, χρήσιμα για γρήγορο ντεμακιγιάζ, σανίδα σωτηρίας στις διακοπές, σίγουρα δεν αντικαθιστούν τα κανονικά προϊόντα ντεμακιγιάζ, το ξέρουμε όλες. Όταν όμως τα χρησιμοποιείς, θέλεις να βγάζουν και το μακιγιάζ σου. Τα Septona, απέτυχαν ολοσχερώς...  Η απόλυτη απογοήτευση. Τα καλύτερα για 'μένα, από όσα έχω δοκιμάσει ως τώρα, είναι του Κορρέ.


Δίσκοι από βαμβάκι, επίσης Septona. Αισθάνομαι να κολλάνε πάνω μου. Σαν τα pom pon, κανένα! Δε συγκρίνονται απλά.

Garnier, gel καθαρισμού της σειράς Pure active. Ενώ είχα ξετρελαθεί κυριολεκτικά με το 3 σε 1, που χρησιμοποιείται ως καθαριστικό, peeling και μάσκα, με αυτό το προϊόν απογοητεύτηκα πλήρως. Δεν καθαρίζει όσο πρέπει μια λιπαρή επιδερμίδα, αισθάνομαι λιπαρότητα στη ζώνη Τ. Δεν το δικαιολογώ σε προϊόν που είναι ειδικά για λιπαρή επιδερμίδα. 

Προϊόντα που δεν έχω μείνει ευχαριστημένη στον τομέα του μακιγιάζ, είναι δύο Lovie. Συγκεκριμένα, πούδρα compact & make up. Η πούδρα χρειάζεται συνεχώς ανανέωση και το μέικ απ, λέει διακριτική κάλυψη αλλά είναι σχεδόν αόρατο. Σαν να μη φοράς. Άρα ποιο το νόημα; Aυτά ήταν για αρχή, σίγουρα συνολικά είναι πολλά, πολλά ακόμη... 
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Συμφωνούμε/Διαφωνούμε; 
Εάν σου αρέσουν αυτά τα posts, και θέλεις να δεις κι άλλα με προϊόντα "fail", γράψε μου ώστε να ξέρω. 

Ως το επόμενο post...
Φιλιά πολλά!!!
Νίκη

P.S. Τα χείλη που βοηθούν, είναι πολύ καλύτερα από τα χείλη που προσεύχονται
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

Copyright © by Beauty Tips by Niki. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design